Data: 2007-11-30 11:34:38
Temat: Re: Jak ugotować?
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <fioll3$35s$1@inews.gazeta.pl>,
"Roman Rumpel" <romane@screwspam,gazeta.pl> wrote:
> Wladyslaw Los dość niespodziewanie napisał(a):
> > In article <fin6kn$3t1$5@nemesis.news.tpi.pl>,
> > Jerzy Nowak <0...@m...pl> wrote:
> >
> >> Roman Rumpel pisze:
> >> > [...] bo jest go najwięcej w tym co m. in. najbardziej lubię:
> >> > w parmezanie [...]
> >>
> >> Możesz rozwinąć?
> >> pozdr. Jerzy
> >
> > A co tu rozwijać. W parmezanie i innych żółtych serach jest dużo
> > glutaminianu sodu. Podobnie wpomidorach. Także w mięsie, rybach i
> > licznych innych produktach.
> >
> > Władysław
>
> Googiel nakarmiony dwoma słowami glutaminian parmezan wyrzuca już na
> pierwszym miejscu taki artykulik sprzed dwóch lat z Polityki
>
> http://wiadomosci.onet.pl/1245599,242,kioskart.html
No właśnie. Przecież o tym mówimy.
Władysław
|