Data: 2007-11-30 11:38:58
Temat: Re: Jak ugotować?
Od: Krystyna Chiger <k...@h...people.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wladyslaw Los wrote:
> Zrozumiałem. Uważasz, że jeżeli ktoś nie będzie dodawać do potraw kostek
> rosołowych, natomiast będzie dodawał do potraw "same przyprawy we
> własnej kompozycji" to "uniknie dzięki temu spożycia choćby grama
> glutaminianu". To zwykła nieprawda.
To ja się pytam, co w tej kostce (i w innych proszkowych zupach)
jest alergiczne? Bo z tego wynika, że nie ten nieszczęsny glutaminian.
--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
http://krycha.kofeina.net choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)
|