Data: 2007-11-30 14:11:08
Temat: Re: Jak ugotować?
Od: "Dominik Jan Domin" <d...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Krystyna Chiger" <k...@h...people.pl> napisał w wiadomości
news:47500373$1@news.home.net.pl...
wolim wrote:
> Liczysz na to, że ktoś Ci zdalnie przez internet postawi diagnozę i powie,
> na co jesteś uczulona? :)
Nie :) Bardziej na to, że jak ktoś takie zupki czy kostki je, to zna ich
skład, a jak jeszcze ma odpowiednie wykształcenie to potrafi powiedzieć,
co z tego składu nadaje się na alergen.
--------
Co się nadaje na alergen? WSZYSTKO, no, prawie wszystko. Niestety.
Nie jest sztuką rezygnowac ze wszystkiego, tylko rezygnować ztego, co ci
szkodzi. Czy fakt, ze gluten jest dla pewnej częsci osób alergenem, oznacza,
ze przestaniesz jeść chleb, mimo, ze Ci gluten nie szkodzi?
DJD
|