Data: 2007-11-30 18:52:57
Temat: Re: Jak ugotować?
Od: Magdalena Bassett <i...@b...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wladyslaw Los wrote:
> A jednak twierdzę, że taki bulion nie zastąpi prawdziwych kostek
> fabrycznych prawdziwemu ich amatorowi. ;-)
>
> Władysław
>
Gdy moi chlopcy byli mali, jakis nowy kolega przyszedl na obiad.
Poprobowal z roznych stron talerza, pokrecil nosem, zjadl troche. Na
pytanie, czy mu nie smakuje, powiedzial, ze "za swieze", on nie jest
przyzwyczajony do takiego swiezego jedzenia. Na pytanie, co najbardziej
lubi na obiad, powiedzial, ze macaroni & cheese. Nastepnym razem
zrobilam macaroni & cheese. Sprobowal, zjadl troche. Na pytanie, czy mu
smakuje, powiedzial, ze on najbardziej lubi takie z pudelka, a nie
swieze. Przyzwyczajony od niemowlectwa do jedzenia gotowych, sklepowych
produktow nie umial sie przestawic na domowe jedzenie.
MB
|