Data: 2018-05-19 14:48:08
Temat: Re: Kefir dobry na wszystko!
Od: Trybun <c...@j...ru>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2018-05-17 o 12:40, XL pisze:
> Trybun <c...@j...ru> wrote:
>> W dniu 2018-05-16 o 19:37, XL pisze:
>>> Trybun <c...@j...ru> wrote:
>>>> W dniu 2018-05-14 o 12:28, d...@g...com pisze:
>>>>> Przecież cena kefir/mleko jest praktycznie jednakowa, dostępność
>>>>> jednakowa, a jeżeli chce się produkować codziennie to i tak trzeba mieć z
czego....
>>>>>
>>>>> Jaki jest sens w wyważaniu otwartych drzwi ?
>>>>>
>>>>>
>>>> Można recepturę zmienić pod swój smak..
>>> Choćby.
>>> I stan dojrzałości skrzepu - czyli właśnie smak.
>>>
>>>> W tych ze sklepu nie ma żadnego
>>>> wyboru.
>>> Na pewno ani jedno-, ani dwu-, ani trzydniowego tam się nie uświadczy.
>>> Tylko przyduszone szczelnym zamknięciem przekwaszone grudkowate coś.
>>>
>>>
>>>
>> No właśnie, a wiec wbrew logice jednak warto.
> Wbrew logice? To właśnie logika mówi, że warto.
Cena podobno taka sama, smak - to już jest rzecz indywidualna. Logika
mówi że nie warto.
>
>> Ktoś by równie dobrze mógł
>> powiedzieć że skarpet ręcznie też się nie opłaca robić, a jednak komu
>> warto to warto.
>>
>>
> Nikt nikomu nie zabrania noszenia powszechnej chińszczyzny. Pozostałych
> może być kiedyś stać na recznie robione skarpety z wełny alpaki...
>
Jaki z tego morał?
|