Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Krążki kalmarów w cieście - jak? Re: Krążki kalmarów w cieście - jak?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Krążki kalmarów w cieście - jak?



« poprzedni post następny post »
X-Received: by 10.31.96.140 with SMTP id u134mr7666vkb.4.1504082137673; Wed, 30 Aug
2017 01:35:37 -0700 (PDT)
X-Received: by 10.31.96.140 with SMTP id u134mr7666vkb.4.1504082137673; Wed, 30 Aug
2017 01:35:37 -0700 (PDT)
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!peer02.am4!peer.am4.highw
inds-media.com!peer02.iad!feed-me.highwinds-media.com!news.highwinds-media.com!
124no509519ito.0!news-out.google.com!a26ni1558qta.0!nntp.google.com!v29no146499
9qtv.0!postnews.google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Wed, 30 Aug 2017 01:35:37 -0700 (PDT)
In-Reply-To: <e...@g...com>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=91.239.249.201;
posting-account=2vJOHAoAAAD7bZT1IJliVG4MXTFDb1W2
NNTP-Posting-Host: 91.239.249.201
References: <e...@g...com>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <2...@g...com>
Subject: Re: Krążki kalmarów w cieście - jak?
From: k...@g...com
Injection-Date: Wed, 30 Aug 2017 08:35:37 +0000
Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Received-Body-CRC: 558966461
X-Received-Bytes: 1900
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:377740
Ukryj nagłówki

W dniu wtorek, 29 sierpnia 2017 18:35:41 UTC+2 użytkownik i...@g...pl napisał:
> No wiem, jak, generalnie sprawa niby prosta. Chodzi mi jednak o takie jak w
Nordfiszu, albo lepsze. Ktoś ma jakiś sprawdzony chłyt, aby były mięciutkie,
chrupiące i pyszne?

Smażyć 2 razy krócej niż się wydaje, że będzie dobrze. Cudów nie ma,
po prostu ze względu na zawartość kolagenu przygotowuje się albo
bardzo krótko, albo bardzo długo:)

Pozdrawiam,
--
Karol Piotrowski

 
Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
30.08 i...@g...pl
19.09 XL
Pizza wegetariańska.
Oszustwa hipermarketów.
Młody piernik
Masło - ile cię cenić trzeba?
Mięso puchnie
sliwki - biały osad
Przepraszam Ewę FEniks!
Gotowanie - wiedza czy sztuka ?
Olej palmowy zabija... także głodem!
Krążki kalmarów w cieście - jak?
Monsieur Cuisine - opinie
Dobija mnie reklama
Świnka Grażynka
nie jedzcie mięsa
żywność a charakter
Wreszcie przestanie padać
Pizza wegetariańska.
Trawnik - czarne plamy
piec gazowy wolf sie nie wlacza
Oszustwa hipermarketów.
Takie będą Rzeczypospolite...
Koniec klakierstwa w PE.
Młody piernik
Wiatr nie (p)odpowie.
Rokitnik, kopany. sadzic czy zimowac?
Korzystając z dyskusji o faszyzmie...
dentysta
Masło - ile cię cenić trzeba?
Młodzież olewa!
Mięso puchnie


  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X