Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Krem do tarty Re: Krem do tarty

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Krem do tarty

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.interia.pl!not-for-mail
From: Trefniś <t...@m...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Krem do tarty
Date: Tue, 14 Jul 2015 10:38:29 +0200
Organization: private
Lines: 35
Message-ID: <o...@t...home>
References: <55a418d6$0$2205$65785112@news.neostrada.pl>
<mo1v4u$4hk$1@node1.news.atman.pl> <o...@t...home>
<mo2hjd$lrh$1@node1.news.atman.pl>
NNTP-Posting-Host: dynamic-62-87-129-176.ssp.dialog.net.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed; delsp=yes
Content-Transfer-Encoding: Quoted-Printable
X-Trace: usenet.news.interia.pl 1436863115 20342 62.87.129.176 (14 Jul 2015 08:38:35
GMT)
X-Complaints-To: u...@f...interia.pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 14 Jul 2015 08:38:35 +0000 (UTC)
User-Agent: Opera Mail/1.0 (Win32)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:364740
Ukryj nagłówki

W dniu .07.2015 o 10:34 bbjk <a...@b...cc> pisze:

> W dniu 2015-07-14 o 10:14, Trefniś pisze:
>
>> Kiedy owoce świeże, wszelkie "kremy" to rzeczywiście lekki zgrzyt.
>>
>> Postawiony "pod ścianą" stawiałbym jednak na sos z używanych owoców
>> (czyli bez "obcych" dodatków).
> [...]
>> Podobnie można ze śmietany kremówki wykonać sos - ubijamy lekko do
>> konsystencji gęstej śmietany.
>
> To, o czym piszesz, jest dobre do biszkoptu, do kruchego, Ewa pisała o
> tarcie, nie bardzo, bo ciasto namięka od sosu.

Pisałem wyraźnie:
'ma ledwie "zwilżać" resztę owoców, ale nie spływać'
Ale jeśli zrobisz źle - spłynie jak w biszkopt.

>
> W sumie każdy robi, co i jak chce, a Ewa wybierze sobie odpowiednią dla
> siebie propozycję.

Miałaś wątpliwości co do tego?

--
Trefniś

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
14.07 XL
14.07 FEniks
14.07 FEniks
14.07 FEniks
14.07 bbjk
14.07 bbjk
14.07 FEniks
14.07 krys
14.07 bbjk
14.07 Trefniś
14.07 Bożena
14.07 Trefniś
14.07 bbjk
14.07 bbjk
14.07 Trefniś
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?