Data: 2011-02-10 13:04:13
Temat: Re: Krem maślany z jajkami
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:6t8pncac4odw.1f731rsmtwl06.dlg@40tude.net...
> Dnia Thu, 10 Feb 2011 08:13:47 +0100, Misiek napisał(a):
>
>> W takim razie jak ugotujesz jajko na "jajko po Wiedensku"? hehehe
>
> A muszę?
>
>> Wysmazone jajko sadzone? Hmmmm fe :-)
>
> "Fe" to jest półsurowe. Dla mnie. Tak?
fe to jest wysmazone (czyli wysuszone na wiorki hehehe). Jajko sxadzone z
zasady powinno miec polsurowe (w najlepszym wypadku) zoltko.
Ale coz, sa osoby ktore nie zjedza tatara, nie zjedza lekko wysmazonego
bewsztyku z poledwicy wolowej (ani antgrykotu, rosbefu itd, czyli
wszystkiego co jest... mniam :-)
|