Data: 2000-10-06 18:44:27
Temat: Re: Kurczak z rozna
Od: "afc" <f...@p...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Magdalena Gierlotka wrote in message <8rjov4$gbq$1@news.tpi.pl>...
>Moja mama w trakcie roznowania polewa kurczaczka od czasu do czasu odrobina
>oleju. On i tak skapuje, a skorka tak fajnie sie brazowi i jest chrupiaca.
I
>nie jestem pewna, ale chyba troszke dluzej w tym elektrycznym roznie
piecze.
>Hmm to zapewne zalezy od piekarnika i mysle, ze w instrukcji obslugi
>powinnas miec podane orientacyjne czasy roznowania... No i do kurczaczka
>oczywiscie duuuzo majeranku. A najlepsze to kurczaczki byly zawsze, jak
mama
>do srodka napchala pokrojonej cebuli, kawalki kwaskowych jablek no i
>oczywisice majeranek:)). Mniam... ale bym sobie takiego zjadla.....
>Pozdrawiam i zycze smacznego
>Magda
>
Nic nie napychaj jak robisz kurczaka z rozna, bo jak Ci wyleci to co
napchalas bedzie klopot !
F.
|