Data: 2000-10-06 05:50:13
Temat: Re: Kurczak z rozna
Od: "Magdalena Gierlotka" <M...@c...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Moja mama w trakcie roznowania polewa kurczaczka od czasu do czasu odrobina
oleju. On i tak skapuje, a skorka tak fajnie sie brazowi i jest chrupiaca. I
nie jestem pewna, ale chyba troszke dluzej w tym elektrycznym roznie piecze.
Hmm to zapewne zalezy od piekarnika i mysle, ze w instrukcji obslugi
powinnas miec podane orientacyjne czasy roznowania... No i do kurczaczka
oczywiscie duuuzo majeranku. A najlepsze to kurczaczki byly zawsze, jak mama
do srodka napchala pokrojonej cebuli, kawalki kwaskowych jablek no i
oczywisice majeranek:)). Mniam... ale bym sobie takiego zjadla.....
Pozdrawiam i zycze smacznego
Magda
|