Data: 2017-03-11 22:25:29
Temat: Re: Majonez
Od: Akarm <a...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2017-03-11 o 19:42, XL pisze:
> To chyba podasz go w pucharkach, bo inaczej nie wyobrażam sobie efektywnego
> rozdysponowania tej ilości.
Sałatka jarzynowa, jakaś pasta, trochę jajek i może się okazać, że będę
musiał dokupić. ;)
> Nb. - nie boisz się salmonelli? Przy tak licznej pod względem gości
> imprezie (sądząc z ilości majonezu) w razie zakażenia możesz narazić wiele
> osób.
Ilość majonezu nie ma nic wspólnego z liczbą gości, przecież wyszło mi
go czterokrotnie więcej, niż zamierzałem zrobić. :D
A ze strachem przed salmonellą bym nie przesadzał.
Poza tym, już wczoraj przeprowadziłem degustację. Dzisiaj powtórzyłem. I
(jak dotąd) nic mi nie dolega.
> Na przyszłość ją zapytaj o stadium cyklu - zanim zaczniesz produkcję.
>
:)
No tak, połowa się udała a druga połowa nie.
W jakim stadium cyklu tak się dzieje? Zagwozdka! ;)
--
Akarm
http://www.bykomstop.avx.pl
Nie trawię chamstwa, nieuctwa, bydła wszelakiego
|