Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Masło - ile cię cenić trzeba? Re: Masło - ile cię cenić trzeba?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Masło - ile cię cenić trzeba?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!peer02.am4!peer.am4.highwinds-media.com!peer04.fr7!futter-mich.highwinds-
media.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostr
ada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
From: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Subject: Re: Masło - ile cię cenić trzeba?
References: <59c15bfc$0$5143$65785112@news.neostrada.pl>
<59c780aa$0$639$65785112@news.neostrada.pl>
<59c784df$0$5144$65785112@news.neostrada.pl>
<59c8fe78$0$647$65785112@news.neostrada.pl>
<oqbau1$qa6$2@news.icm.edu.pl>
<59ca2aec$0$5164$65785112@news.neostrada.pl>
<oqe2qo$lbu$1@news.icm.edu.pl>
<59cb714f$0$15200$65785112@news.neostrada.pl>
<oqhf04$pum$2@news.icm.edu.pl> <s...@f...lasek.waw.pl>
<oqijbj$j1r$1@node1.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<5...@g...com>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<7...@g...com>
<o...@t...wroclaw.vectranet.pl>
<c...@g...com>
<o...@t...wroclaw.vectranet.pl>
<b...@g...com>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<c...@g...com>
Organization: : : :
Date: Fri, 29 Sep 2017 15:41:14 +0200
User-Agent: slrn/pre1.0.4-2 (Linux)
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Message-ID: <s...@f...lasek.waw.pl>
Lines: 19
NNTP-Posting-Host: 77.253.217.116
X-Trace: 1506692507 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 5144 77.253.217.116:43638
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Body-CRC: 1213842764
X-Received-Bytes: 2645
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:378443
Ukryj nagłówki

t...@g...com pisze:

> Mnie raczej zastanawia czerstwość chleba. Zwróciłem na to uwagę
> rozmawiając z wieloma osobami "przedwojennymi". Wszyscy jednogłośnie
> upierali się że świeży chleb jest niejadalny i musi swoje odleżeć
> tzn 2,3 dni i dopiero wtedy można konsumować.
>
> Kiedyś pewnie piekło się bardziej na zakwasie i taki chleb przez
> tydzień jest "świeży"... Może to dlatego ? Zupełnie tego nie rozumiem.
>
> Może ktoś z Was zna rozwiązanie tej zagadki ?

Spotkałem się z teorią, że to z uwagi na to, że świeży chleb jest smaczny.
A jak co smaczne, to na pewno niezdrowe. Niektórzy tak mają. Ja w każdym
razie zawsze lubiłem ciepły, dopiero co upieczony chleb. Uszczerbku na
zdrowiu nigdy z jego powodu nie doznałem.

--
Jarek

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
29.09 XL
29.09 XL
29.09 XL
29.09 XL
30.09 Animka
30.09 Animka
30.09 XL
01.10 Trybun
01.10 Trybun
01.10 Trybun
01.10 XL
01.10 XL
01.10 XL
01.10 Animka
01.10 cef
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?