Data: 2004-04-10 17:10:07
Temat: Re: Mazurek z karmelem w/g Wkn
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le samedi 10 avril 2004 ? 18:12:24, Joanna Duszczy?ska a écrit :
> IMO wy?o?y?am ciasto do zbyt ma?ej formy. Uros?o za grube. W efekcie
> mieli?my pyszne kruche ciasteczka, bo wyd?ubywa?am ?rodek ciasta, ?eby by?o
> miejsce na wype?nienie d?emem i karmelem.
> BTW jak to zrobiae, ?eby brzegi ciasta kruchego nie sp?yn??y do formy?
Nalezy wlozyc do wystarczajaco nagrzanego piekarnika, inaczej tluszcz
w ciescie sie topi zanim maka w ciescie spuchnie pod wplywem
temperatury.
Ewcia
ps. czy moglabys sobie Joanno ustawic kodowanie (8859-2, poniewaz
uzywasz polskich literek). Inaczej moj czytnik (ktory nie ma na
sztywno ustawionego odbioru w 8859-2) nie moze sie domyslic jak ma
ogonki wyswietlic.
--
Niesz !
|