Data: 2012-09-21 19:05:12
Temat: Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-09-19 00:39, Aicha pisze:
> W dniu 2012-09-18 23:49, Ikselka pisze:
>
>>>> Spróbuj kiedyś zrobić z serka topionego (takiego zwykłego w
>>>> złotkach) -
>>>> rozpuścić w rondelku, dodając słodkiej śmietanki aż uzyska pożądaną
>>>> konsystencję, przyprawić. Możesz też dodać tego pleśniaka. Równie
>>>> szybkie, jak Knorr, a pewnie lepsze i satysfakcja większa. ;)
>>>
>>> Jakoś po wizytacji linii produkcyjnej serków wolę używać ich jak
>>> najmniej.
>>
>> Ja ich używam tylko sporadycznie, z prostego powodu - bo sama
>> PAMIĘTAM, jak
>> wygląda i smakuje serek topiony, taki prawdziwy. ostatnio jadłam taki
>> jakieś 20 lat temu.
>
> Ja tam sobie sama robię, taki ślunski. Z tego, co zapomnę w lodówce ;)))
I z czegoś takiego też udałby się sos serowy?
Ewa
|