Data: 2014-10-12 19:32:10
Temat: Re: Paluchy w jedzeniu.
Od: ikselk%g...@g...com
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu niedziela, 12 października 2014 13:56:32 UTC+2 użytkownik Trybun napisał:
> W dniu 2014-10-10 21:05, Alek pisze:
>
> >
>
> > BTW, zepitetowa�a� go "chudzielec", mo�e tu ci� boli ;P
>
>
>
> Ale chyba sam przyznasz �e ten celebryta pasuje do kuchni jak pi�� do
>
> nosa?
Widziałąm wielu prawdziwych kucharzy - ŻADEN nie był chudy. Specyfiką tego zawodu
jest właśnie CIĄGŁE PRÓBOWANIE podczas "dosmaczania". Ponadto dobrym kucharzem jest
tylko ten, kto lubi dobrze i duzo zjeść. Chudeusz przy kuchni (restauracyjnej) budzi
moje najwyższenie-zaufanie: albo ma robaki, albo z załozenia nie je tego, co sam
gotuje. I w tym, i w tym przypadku - uciekać od takiego jak najdalej.
|