Data: 2012-03-09 22:20:25
Temat: Re: Parowar - refleksje.
Od: Anai <a...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 09.03.2012 23:16, Ikselka pisze:
> Dnia Fri, 09 Mar 2012 23:09:52 +0100, Anai napisał(a):
>> Na parownikach się nie znam, ale ryż do chińszczyzny nie powinien być sypki.
>
> Ano to chciaam własnie napisać.
> Ryż (tylko okrągły!!!) zagotowuję tylko, przykrywam i wstawiam na godzinę
> do piekarnika, Wychodzi taki jak trzeba, trzymający się w kupie ;-), dobry
> do jedzenia pałeczkami, choc oczywiście nie jemy go nimi.
Ja jem.. ;)
a taki sypki, to z tydzień bym jadła zanim bym skończyła :D
--
Pozdrawiam
Anai
*****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ******gg:1737648******
***** http://photo-of-anai.gu.ma/ *****
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."
|