Data: 2012-03-09 22:25:06
Temat: Re: Parowar - refleksje.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 09 Mar 2012 23:20:25 +0100, Anai napisał(a):
> Ja jem.. ;)
Nawet umiem, ale wolę tradycyjnie. Kiedy jesteśmy w chińskiej restauracji,
zawze jem paleczkami, żeby klimat był jak trzeba. W końcu po to tam idę :-)
> a taki sypki, to z tydzień bym jadła zanim bym skończyła :D
No, dlatego oni gotują tak, zeby się zbrylał. Do tego są specjalne odmiany,
ale jauwielbiam okragły ryż tylko, także do zup. Dlatego rzadko gotuję ryż,
ponieważ jest go zwykle wiecej i po obiedzie wyjadam z garnka każdą ilość,
tak sam, bez niczego. No a to, jak wiadomo, idzie w... :-)
--
XL
|