Data: 2006-06-21 14:28:09
Temat: Re: Pasteryzacja zakupionej kiełbasy
Od: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Aretkka" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:60f4.0000005a.44994477@newsgate.onet.pl...
> >
>
>
> >
> > Zalać smalcem - fantastyczny do chleba grochówki itp i w słojach
> > pasteryzować.
> >
> >
> Aaa! Ale osłonki nalezy zedrzeć, co? Martwię się, bo "nie umiem" tego
robić.:-(
> Areta
>
> --
nic nie obdzierasz...zalewasz roztopionym smalcem i po sprawie..dobry do
tego jest kamienny garnek bo wtedy sporo kiełbasy sie miesci..;))
Marek
|