Data: 2006-06-22 04:57:49
Temat: Re: Pasteryzacja zakupionej kie"basy
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <e7c0f8$1e5$1@nemesis.news.tpi.pl>,
"Panslavista" <p...@w...pl> wrote:
> "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> wrote in message
> news:wlalos-53FAF9.19381121062006@news.gazeta.pl...
> > In article <6...@n...onet.pl>,
> > "Aretkka" <a...@p...onet.pl> wrote:
> >
> >> Czy kto? ma do?wiadczenie, dotycz?ce pasteryzacji w s"oikach, kie"basy
> >> krakowskiej suchej czy kabanosów? Chce przekazaae paczke ?ywno?ciow? za
> >> morze,
> >> st?d moje w?tpliwo?ci. Z pasteryzacj? miesa, które sama przetworze, nie
> >> mam
> >> problemów,
> >
> > W warunkach domowych pastryzacja w ogóle raczej nie jest mo?liwa.
>
> Nie masz racji.
Aha.
W?adys?aw
|