Data: 2006-06-22 08:52:19
Temat: Re: Pasteryzacja zakupionej kiełbasy
Od: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Aretkka" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:60f4.000000c0.44997986@newsgate.onet.pl...
>
>
>
> > Do USA to chyba nie wolno żadnej żywności wwozić ?
> >
>
> Ale do USA to nie jest za morze , to ciut większa woda:-)) Ja przerzucam
na
> północną część Bałtyku, jak prom się nie spóźni, to potrzebuję by
produkty poza
> lodówką wytrzymały z 11 godzin. Ale takie upalisko i burzowa pogoda, ze
muszę
> porządnie jedzenie zabezpieczyć. Pozdrawiam
> Areta
>
jak zalejesz gorącym roztopionym smalcem to wytrzyma ci znacznie dłużej niz
11 godzin...zwykły słoik smalcu w szafce to potrafi naprawde długo
wytrzymac..:))
Marek
|