Data: 2006-06-21 18:12:17
Temat: Re: Pasteryzacja zakupionej kiełbasy
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Aretkka" <a...@p...onet.pl> wrote in message
news:60f4.000000e5.44998a86@newsgate.onet.pl...
>
>
>> Chcesz gotować suchą kiełbasę? Kabanosy?
>>
>> Władysław
> Tak, chcę kiełbasę zamknąc w szczelnym opakowaniu i poddać procesowi
> pasteryzacji, czyli będę działała temperaturą poniżej 100 o C. Natomiast,
> czy
> taka kiełbasa póżniej bedzie nadawała się do spożycia, no to już inna
> bajka.Ale
> dużo tego nie będę robiła, raczej, tak na próbę.
> Pozdrawiam Areta
Nie posują się w smalcu, smak też, możesz sobie zrobić próbę w małym
słoiku...
|