Data: 2019-09-26 07:46:41
Temat: Re: Patelnia. Tak dla jaj
Od: Stefan <s...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2019-09-26 o 00:05, Animka pisze:
> W dniu 2019-09-25 o 11:17, FEniks pisze:
>> W dniu 25.09.2019 o 00:42, Marcin Debowski pisze:
>>> A z jakimi dodatkami robicie? Grzyby, pomidory cebula? Z mięsnych co
>>> poza boczkiem?
>>
>>
>> Jak najmniej dodatków, na maśle. Dla mnie ewentualnie szczypiorek
>> rzucony pod sam koniec smażenia. Z mięsnych, jeśli już, to tylko
>> szynka typu parmeńska, ale też wrzucona w trakcie, bez podsmażania.
>
> Popatrzyłam na grzyby na bazarku, ale coś mi szkoda było wydać na nie
> pieniądze, bo są na 30 zł. Do lasu niestety nie chodzę.
>
>
Przy podkarpackich drogach: kolczaki po 6-7 zł, podgrzybki (mało) po
8-10, prawdziwki (zatrzęsienie, można do lasu z kosą) 10-15 zł
notowania z ubiegłej soboty niedzieli.
pozdr
Stefan
|