Data: 2019-09-27 17:25:08
Temat: Re: Patelnia. Tak dla jaj
Od: Animka <a...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2019-09-27 o 17:03, Wiesiaczek pisze:
> W dniu 26.09.2019 o 20:02, Animka pisze:
>> W dniu 2019-09-26 o 13:58, Wiesiaczek pisze:
>>> W dniu 26.09.2019 o 07:46, Stefan pisze:
>>>> W dniu 2019-09-26 o 00:05, Animka pisze:
>>>>> W dniu 2019-09-25 o 11:17, FEniks pisze:
>>>>>> W dniu 25.09.2019 o 00:42, Marcin Debowski pisze:
>>>>>>> A z jakimi dodatkami robicie? Grzyby, pomidory cebula? Z mięsnych co
>>>>>>> poza boczkiem?
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> Jak najmniej dodatków, na maśle. Dla mnie ewentualnie szczypiorek
>>>>>> rzucony pod sam koniec smażenia. Z mięsnych, jeśli już, to tylko
>>>>>> szynka typu parmeńska, ale też wrzucona w trakcie, bez podsmażania.
>>>>>
>>>>> Popatrzyłam na grzyby na bazarku, ale coś mi szkoda było wydać na
>>>>> nie pieniądze, bo są na 30 zł. Do lasu niestety nie chodzę.
>>>>>
>>>>>
>>>> Przy podkarpackich drogach: kolczaki po 6-7 zł, podgrzybki (mało) po
>>>> 8-10, prawdziwki (zatrzęsienie, można do lasu z kosą) 10-15 zł
>>>> notowania z ubiegłej soboty niedzieli.
>>>> pozdr
>>>> Stefan
>>>
>>>
>>> Jadę na wieś! :D
>>
>> Często jeździsz, więc to dla Ciebie nie problem.
>
> To prawda, mam działkę właśnie w podkarpackim, gdzie świetnie odpoczywam.
> Dwa dni temu wróciłem z Rosji i już za kilka dni zapraszam Cię na grzyby:)
Masz dobre serce. Dzięki :-)
--
animka
|