Data: 2019-09-27 17:03:26
Temat: Re: Patelnia. Tak dla jaj
Od: Wiesiaczek <c...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 26.09.2019 o 20:02, Animka pisze:
> W dniu 2019-09-26 o 13:58, Wiesiaczek pisze:
>> W dniu 26.09.2019 o 07:46, Stefan pisze:
>>> W dniu 2019-09-26 o 00:05, Animka pisze:
>>>> W dniu 2019-09-25 o 11:17, FEniks pisze:
>>>>> W dniu 25.09.2019 o 00:42, Marcin Debowski pisze:
>>>>>> A z jakimi dodatkami robicie? Grzyby, pomidory cebula? Z mięsnych co
>>>>>> poza boczkiem?
>>>>>
>>>>>
>>>>> Jak najmniej dodatków, na maśle. Dla mnie ewentualnie szczypiorek
>>>>> rzucony pod sam koniec smażenia. Z mięsnych, jeśli już, to tylko
>>>>> szynka typu parmeńska, ale też wrzucona w trakcie, bez podsmażania.
>>>>
>>>> Popatrzyłam na grzyby na bazarku, ale coś mi szkoda było wydać na
>>>> nie pieniądze, bo są na 30 zł. Do lasu niestety nie chodzę.
>>>>
>>>>
>>> Przy podkarpackich drogach: kolczaki po 6-7 zł, podgrzybki (mało) po
>>> 8-10, prawdziwki (zatrzęsienie, można do lasu z kosą) 10-15 zł
>>> notowania z ubiegłej soboty niedzieli.
>>> pozdr
>>> Stefan
>>
>>
>> Jadę na wieś! :D
>
> Często jeździsz, więc to dla Ciebie nie problem.
To prawda, mam działkę właśnie w podkarpackim, gdzie świetnie odpoczywam.
Dwa dni temu wróciłem z Rosji i już za kilka dni zapraszam Cię na grzyby:)
--
Wiesiaczek (dziś z DC)
"Ja piję tylko przy dwóch okazjach:
Gdy są ogórki i gdy ich nie ma" (R)
|