Data: 2019-09-26 13:58:09
Temat: Re: Patelnia. Tak dla jaj
Od: Wiesiaczek <c...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 26.09.2019 o 07:46, Stefan pisze:
> W dniu 2019-09-26 o 00:05, Animka pisze:
>> W dniu 2019-09-25 o 11:17, FEniks pisze:
>>> W dniu 25.09.2019 o 00:42, Marcin Debowski pisze:
>>>> A z jakimi dodatkami robicie? Grzyby, pomidory cebula? Z mięsnych co
>>>> poza boczkiem?
>>>
>>>
>>> Jak najmniej dodatków, na maśle. Dla mnie ewentualnie szczypiorek
>>> rzucony pod sam koniec smażenia. Z mięsnych, jeśli już, to tylko
>>> szynka typu parmeńska, ale też wrzucona w trakcie, bez podsmażania.
>>
>> Popatrzyłam na grzyby na bazarku, ale coś mi szkoda było wydać na nie
>> pieniądze, bo są na 30 zł. Do lasu niestety nie chodzę.
>>
>>
> Przy podkarpackich drogach: kolczaki po 6-7 zł, podgrzybki (mało) po
> 8-10, prawdziwki (zatrzęsienie, można do lasu z kosą) 10-15 zł
> notowania z ubiegłej soboty niedzieli.
> pozdr
> Stefan
Jadę na wieś! :D
--
Wiesiaczek (dziś z DC)
"Ja piję tylko przy dwóch okazjach:
Gdy są ogórki i gdy ich nie ma" (R)
|