Data: 2019-09-26 20:02:50
Temat: Re: Patelnia. Tak dla jaj
Od: Animka <a...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2019-09-26 o 13:58, Wiesiaczek pisze:
> W dniu 26.09.2019 o 07:46, Stefan pisze:
>> W dniu 2019-09-26 o 00:05, Animka pisze:
>>> W dniu 2019-09-25 o 11:17, FEniks pisze:
>>>> W dniu 25.09.2019 o 00:42, Marcin Debowski pisze:
>>>>> A z jakimi dodatkami robicie? Grzyby, pomidory cebula? Z mięsnych co
>>>>> poza boczkiem?
>>>>
>>>>
>>>> Jak najmniej dodatków, na maśle. Dla mnie ewentualnie szczypiorek
>>>> rzucony pod sam koniec smażenia. Z mięsnych, jeśli już, to tylko
>>>> szynka typu parmeńska, ale też wrzucona w trakcie, bez podsmażania.
>>>
>>> Popatrzyłam na grzyby na bazarku, ale coś mi szkoda było wydać na nie
>>> pieniądze, bo są na 30 zł. Do lasu niestety nie chodzę.
>>>
>>>
>> Przy podkarpackich drogach: kolczaki po 6-7 zł, podgrzybki (mało) po
>> 8-10, prawdziwki (zatrzęsienie, można do lasu z kosą) 10-15 zł
>> notowania z ubiegłej soboty niedzieli.
>> pozdr
>> Stefan
>
>
> Jadę na wieś! :D
Często jeździsz, więc to dla Ciebie nie problem.
--
animka
|