Data: 2010-05-27 12:04:31
Temat: Re: Pieczeń duszona z pręgi.
Od: "Barbara K." <a...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:3jxtq6fenjfh$.1bhfnycf1t1y1$.dlg@40tude.net...
> Dnia Tue, 25 May 2010 21:54:58 +0200, Diabełson napisał(a):
> Rozbratel próbowałam, przecież to klasyczne mięso na pieczeń. Generalnie
> używam tylko młodej wołowiny, więc każdy jej kawalek ma swój urok.
Ech, szczęściara z Ciebie. Ja jeszcze nie trafiłam do dobrą wołowinę, a tym
bardziej młodą :-( Ale na ten temat dyskusja już była, więc pozostaje mi
pogodzić się z losem...
Pozdrawiam
Barbara, może jednak kiedyś zrobię jeszcze jedno podejście do wołowiny z
tego właśnie przepisu...
|