Data: 2016-04-01 15:37:05
Temat: Re: Pomysł na dorsza...
Od: Pszemol <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Trybun <C...@j...ru> wrote:
> W dniu 2016-03-31 o 17:03, Stokrotka pisze:
>>
>>
>>> Chyba jednak nikt nie wymyślił "nic fajniejszego" niż panierka i
>>> patelnia dla ryby.
>>
>> Zdecydowanie się nie zgadzam. Jest ciężka.
>> Pieczona jest ok, albo zapiekana jak po gracku, tylko pracowita jest -
>> to wada.
>>
>
> Może i za ciężka, ale gdy weźmiemy pod uwagę same walory smakowe to
> chyba smażony (przyrumieniony) w panierce z mąki jest najbardziej
> wskazany. Do tego odpowiednie wino i ... niech się chowają te wszystkie
> szampany razem z kawiorem wzięte.
>
Obtaczasz fileta tylko mąką czy czymś więcej?
|