Data: 2015-02-13 23:15:47
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-02-13 o 23:11, Pszemol pisze:
> "XL" <i...@g...pl> wrote in message
> news:ipnqzb0ossvm$.evamw4rw3i8h.dlg@40tude.net...
>> Dnia Fri, 13 Feb 2015 20:30:17 +0100, krys napisał(a):
>>
>>> A ty bedziesz nam tu standardy wyznaczać.
>>> Zwłaszcza bulwą jako korzeniem spichrzowym ziemniaka.
>>
>> Bulwa ziemniaka to podziemne organy spichrzowe.
>
> No widzisz... jak doczytasz to potem już lepiej piszesz. Jak z tym pH.
Już chyba to nastąpiło, albowiem zmieniło się z:
"lub KORZENIE SPICHRZOWE jak u
ziemniaka."
Ewa
|