| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!.P OSTED!not-for-mail From: bbjk <a...@b...cc> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki? Date: Sun, 15 Feb 2015 06:22:55 +0100 Organization: ATMAN - ATM S.A. Lines: 8 Message-ID: <mbpafe$24j$2@node1.news.atman.pl> References: <mbfk14$8s3$1@dont-email.me> <54df93eb$0$2174$65785112@news.neostrada.pl> <7...@4...net> <54df9ceb$0$2186$65785112@news.neostrada.pl> NNTP-Posting-Host: 83.218.107.182 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: node1.news.atman.pl 1423977774 2195 83.218.107.182 (15 Feb 2015 05:22:54 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 15 Feb 2015 05:22:54 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101 Thunderbird/31.4.0 In-Reply-To: <54df9ceb$0$2186$65785112@news.neostrada.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:361234 Ukryj nagłówki W dniu 2015-02-14 o 20:07, Trybun pisze: | |
Zobacz także