Data: 2003-04-03 00:00:33
Temat: Re: Pytanie do ekspertów pieczeni
Od: "Akulka " <s...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam,
Dzięki za porady. Termometra nie mam, a nie chciałabym psuć mięsa zanim się
nauczę.
Wiem, że są jakieś tajniki wyliczania tego czasu. Stosują je przecież szkoły
kucharskie. Ja nie mam pojęcia gdzie znaleźć takie wyliczenia lub "wzór".
Proszę wypowiedzcie się, przecież pieczenie to coś wspaniałego w kuchni..
Widzę, że panie się na mnie obraziły...mea culpa, biję czołem w klawiaturę,
kuurde, boli...ale naprawdę pieczenie które były pyszne przyrządzali panowie.
Czy ktoś wie jak ten czas obliczyć, może panowie mięs pan Władysław i pan
Waldemar? ech...ja chce upiec cos pięknego.....
Akulka
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|