Data: 2012-08-21 06:04:02
Temat: Re: Roztwór do piersi z kurczaka
Od: Ed <e...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-08-20 13:19, Anai pisze:
> W dniu 20.08.2012 07:29, Ed pisze:
>> W dniu 2012-08-19 19:53, Qrczak pisze:
>>> Dnia 2012-08-19 16:52, obywatel Ed uprzejmie donosi:
>
>>>> Poza tym powszechnie wiadomo, że jeśli ktoś ma jakiś dobry przepis, to
>>>> nie rozdaje go ot tak sobie
>>>
>>> Właśnie.
>>> I na tym by można zakończyć ten pasjonujący wątek.
>>>
>>> qr.a
>>
>> No to sio z niego, bo marudzisz jak stara baba ;>
>
> I kto to mówi? :P
> Zadajesz pytanie a potem krytykujesz każdą odpowiedź, bo Ci żadna nie
> pasuje - powiedz co chciałbyś usłyszeć ktoś to wyrecytuje i bedzie O.K. ;)
Pod ostatnim Twoim postem w tym wątku napisałem, cytuję dokładnie:
"Nie jestem pewien czy marynowała czy peklowała, więc nie chcę tu
spekulować.
A czy mogłabyś mi podać swój przepis, skład i proporcje?
Użyłbym go jako wyjściowego i z czasem może uzyskałbym odpowiedni do
swojego gustu".
I gdzie tu widzisz krytykę?
Może powiedz, w jakim języku trzeba do Ciebie pisać, żebyś uprzejme
pytanie odczytała jako pytanie, a nie krytykę? ;>
> A tu masz ciut do poczytania o pieczeniu mięs:
> http://www.mniammniam.com/Sztuka_pieczenia_miesa-694
a.html
Nie gniewaj się, ale nie mam zaufania do tego typu porad i informacji w
internecie, ponieważ te, które akurat potrafię zweryfikować to w
zdecydowanej większości są totalne bzdury.
|