Data: 2012-08-21 12:12:21
Temat: Re: Roztwór do piersi z kurczaka
Od: Anai <a...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 21.08.2012 13:52, Ed pisze:
> W dniu 2012-08-21 13:15, Anai pisze:
>>
>> Acha... i oczekujesz, że ktoś inny sprawdzi i poda Ci, to jako swoje
>> sprawdzone sposoby... O.K.
>> Jak się okazuje do porad i informacji podanych tutaj też zaufanie masz
>> niewielkie a jednak tu ich szukasz..
>
> Thx. Ano oczekuję i jak widać słusznie, choć co prawda chyba z małymi
> oporami ;>
aaaa... to jeszcze dopiszę, bo wcześniej zapomniałam -
ja w powyższy sposób traktuję wieprzowinę (szynka, łopatka, karkówka,
boczek - nawet golonkę, ale wypatroszoną z kości) do wędzenia, kurczaka
nie próbowałam...
--
Pozdrawiam
Anai
*****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ******gg:1737648******
***** http://photo-of-anai.gu.ma/ *****
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."
|