Data: 2014-02-08 01:56:30
Temat: Re: Ryz idealny Joli L-L
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 08 Feb 2014 01:34:04 +0100, Aicha napisał(a):
> W dniu 2014-02-08 01:28, Anai pisze:
>
>>> Bzdura. Ryż wsypuje się do wrzątku albo zalewa wrzatkiem i do czasu
>>> zagotowania miesza, aby nie przywarł. Po zagotowaniu - owszem, 20
>>> minut na
>>> minigrzaniu. Ja wkładam do piekarnika - pisałam. Zwykła, rutynowa
>>> procedura, zaraz tam ideał...
>>>
>> Ixi czy Ty z a w s z e musisz mieć ostatnie słowo?
>
> Oprócz otwockiej i falenickiej mamy trzecią szkołę - kielecką, zawsze
> najlepszą.
W kwestii zwyczajnego gotowania ryżu nie ma żadnej szkoły - jest zwyczajne
gotowanie ryżu.
--
XL
"Świat Amerykanina jest tak wielki jak jego gazeta. " A. Einstein
|