Data: 2014-02-08 10:14:28
Temat: Re: Ryz idealny Joli L-L
Od: Anai <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 08.02.2014 02:16, Ikselka pisze:
> Dnia Sat, 08 Feb 2014 01:28:18 +0100, Anai napisał(a):
>> Ixi czy Ty z a w s z e
>
> "Zawsze", "nigdy"... Jak ja lubię te duże kwantyfikatory, bo ZAWSZE są od
> nich wyjątki 3333-)
Wielkość kwantyfikatora ma znaczenie drugorzędne - po prostu rzuca mi
się czasem w oczy taka tendencja, ze ktokolwiek cokolwiek by nie napisał
w odpowiedzi od Ciebie dostaje: aja to robię tak i wychodzi lepsze...
hmmm...
> Z tym "ostatnim" natomiast chyba przesadziłaś, byłaś przecież po mnie 3-]
W kwestii gotowania ryżu ostatnie było Twoje, ja się w tym temacie nie
wypowiadałam wcale.
> Zalewałaś kiedyś ryż wodą i pod przykryciem doprowadzałaś do wrzenia - i to
> (siłą rzeczonego opisu) bez mieszania? Gwarancja wykipienia i przypalenia w
> jednym. Spróbuj, polecam.
> 3333-]
>
A gdybym napisała, że zalewałam i że wyszedł super-extra?
Mi byś uwierzyła?
Ja zakładam, że skoro jolalux pisze, że tak robi i wychodzi jej
najsuperowszy ryż na świecie, to tak jej wychodzi...
--
Pozdrówki
Anai
*** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk: http://kuchniaanai.blogspot.com/ ***
~*~ Moje słit focie: http://infobot.pl/r/26aE *
http://annamagdalenape.deviantart.com/gallery/ ~*~
"Jesteśmy tylko szczególnie zaawansowaną w rozwoju odmianą małp na
niezbyt ważnej planecie, krążącej wokół całkiem przeciętnego Słońca. (S.
Hawking)
|