Data: 2014-02-08 16:19:25
Temat: Re: Tastes like chicken... - czym doprawić rzeczy "na parze"? :(
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 08 Feb 2014 15:04:21 +0100, Yarael Poof napisał(a):
> Mimo, że nie mam specjalnie dostępu do jakiegoś dobrego kurczaka, ale
> kurczaka ogólnie lubię, tyle, że jest zwykle usmażony. A tu mówimy o
> mięsię mniej lub bardzie gotowanym i to bez soli zasadniczo. Dlatego
> myślałem, żeby go to najpierw w czymś parę dni potrzymać i potem dopiero
> gotować (w nastrzyk nie będę się bawił, co najwyżej ponakłuwam.
Z kurczaka tez fajne rzeczy wychodzą w szynkowarze.
--
XL
"Świat Amerykanina jest tak wielki jak jego gazeta. " A. Einstein
|