Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Tatar z kurczaka Re: Tatar z kurczaka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Tatar z kurczaka

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!go
blin2!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrad
a.pl!unt-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Subject: Re: Tatar z kurczaka
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <6...@g...com>
<57b96fbb$0$12539$65785112@news.neostrada.pl>
<57ba1231$0$12543$65785112@news.neostrada.pl>
From: Trybun <C...@j...ru>
Date: Tue, 6 Sep 2016 14:57:55 +0200
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:45.0) Gecko/20100101 Thunderbird/45.3.0
MIME-Version: 1.0
In-Reply-To: <57ba1231$0$12543$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 23
Message-ID: <57cebd27$0$15198$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 5.172.255.165
X-Trace: 1473166631 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 15198 5.172.255.165:10887
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:373324
Ukryj nagłówki

W dniu 2016-08-21 o 22:41, Animka pisze:
> W dniu 2016-08-21 o 11:09, Trybun pisze:
>> W dniu 2016-07-21 o 11:23, s...@g...com pisze:
>>> Próbował ktoś? Ma to sens?
>>
>>
>> Próbowałem chyba ze wszystkiego, i jak dla mnie to żaden nie ma
>> sensu. Raczej śmierć głodowa niż zażerane się ze smakiem surowym
>> mięsem z czegokolwiek ono by nie było.
>>
> Ja lubię mięso wołowe (ale świeże, tylko ciort wie czy się świeze
> kupiło)na tatar oraz zażeram sie mięsem surowym jak przygotowuję
> zmieloną na potrzeby kotletów mielonych łopatkę. Dodaję pieprz i sól,
> pokrojoną drobniutko cebulkę i jajko.Tak sobie wyrabiam i próbuję,
> czyli wyżeram. Trochę się boję, czy jakiś tasiemiec się do mnie nie
> przyplącze, ale może jak coś bylo to się zmieliło :-D
>

Jak dla mnie, pomijając już to że smak mięsa wołowego zupełnie mi nie
leży, to ogólnie w surowym mięsie nie wyczuwam jakichś dużych walorów
smakowych. Dobrej jakości mięso najlepiej dobrze przypiec i wtedy jest
najlepsze. Oczywiście dodając tylko pieprz i sól.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
06.09 Trybun
06.09 Animka
06.09 stefan
06.09 Trefniś
06.09 Jarosław Sokołowski
06.09 Animka
06.09 Qrczak
06.09 Jarosław Sokołowski
06.09 Animka
06.09 Jarosław Sokołowski
06.09 Trybun
06.09 Trybun
06.09 Trybun
06.09 Qrczak
06.09 Qrczak
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5