Data: 2006-02-27 06:53:51
Temat: Re: Torebki do gotowania miesa
Od: Jacek Ostaszewski <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Marsjasz napisał(a):
> do folii wkladam ja zeby zatrzymac sosik ktory zamienia sie w taka
> przyjemna galaretke jesli dodasz odrobine zelatyny...
> taka domowa wedline robi sie bardzo prosto i jest o niebo smaczniejsza
> niz kupna...
> pozdrawiam
> Mars
SZynkowaru używam od św. pam. CZechosłowacji w rozkwicie. Zawsze
probmelem było wyjęcie ubitej szynki/udźca indyczego/boczku itd..
Gaylaretka wylatywała na talerz i stamtąd ją wybierałam na chlebuś...
Zwykła folia?.. No-no, kto by pomyślał?.. Idę po udziec.
--
JackOss - bez sygnatury, moje imię świadczy o mnie!
|