Data: 2001-02-02 19:43:36
Temat: Re: Typy mąki
Od: Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "maua piegowata" <m...@b...artcom.pl> napisał w wiadomości
news:95el2c$8p0$1@news.tpi.pl...
|
| ja nigdy nie zostawiam do wyrosniecia
| potem sie robi takie kluskowate, przynajmniej moje
| zawsze tylko wyrabiam, rozkladam na blasze, smaruje olejem, koncetratem i
| wsypuje na wierzch co tam mam:)
Coś mi się zdaje, że masz jakiś słaby przepis. Moje może spokojnie rosnąć
i dwa razy. Wychodzi świetne. No i oliwa (nie olej) jest w cieście, a nie
na nim. A sos z koncentratu... to niesportowe. Lepiej kupić w kartoniku
i samemu przyprawić.
| poza tym jakbym miaua zotawic to do wyrosniecia moj przyjaciel mogby z glodu
| mi pasc w kucni i co wtedy?:))))))))))
Zabawiaj go w tym czasie rozmową.
Jak wytrzyma, to będzie miał większą przyjemność pałaszowania. :-)
--
Konrad J. Brywczyński Riding on a unicorn
b...@w...pdi.net Stranded in my mind
www.kjb.w.pl Electric raven met me there
UIN:27412398 To see what we could find
|