Data: 2015-10-17 21:17:19
Temat: Re: Włoski tort makaronowy
Od: "Piotr" <a...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "FEniks" <x...@p...fm> napisał w wiadomości
news:56226708$0$27508$65785112@news.neostrada.pl...
>W dniu 2015-10-17 o 17:11, bbjk pisze:
>> W dniu 15-10-17 o 17:02, FEniks pisze:
>>
>>> http://www.fotosik.pl/zdjecie/2b22850acdf248af
>>> http://www.fotosik.pl/zdjecie/2b22850acdf248af
>>
>> Fiu, fiu. A opis?
>
> Opisem posłużę się już gotowym, robiłam mniej więcej tak:
> http://www.uwielbiamgotowac.com/2014/09/woski-tort-m
akaronowy.html#.ViJmMjfovrc
> I tu ładniejsze zdjęcia, ale nie ma to jak się pochwalić swoimi ;)
>
> Ewa
>
Nie obraź się za moje słowa (jednak krytyczne) ale..
zawsze uważałem, że potrawom opartym na makaronie najwięcej
przydaje dobrego smaku makaron robiony ręcznie (choćby
grubszy niż ten kupiony fabryczny) niż wyszukany/e sos/y.
Kocham potrawy z makaronem i zawsze wolałbym
choćby prostszy/uboższy sos ale z ręcznie robionym
makaronem niż wyszukany/pracochłonny/różnorodny
ze sklepowym (nawet włoskim X-jajecznym).
Makarony robię zawsze sam, ale ja tam wariat jestem
i truskawki cukrem... :)
P
|