Data: 2015-10-17 21:23:46
Temat: Re: Włoski tort makaronowy
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-10-17 o 21:17, Piotr pisze:
> Nie obraź się za moje słowa (jednak krytyczne) ale..
> zawsze uważałem, że potrawom opartym na makaronie najwięcej
> przydaje dobrego smaku makaron robiony ręcznie (choćby
> grubszy niż ten kupiony fabryczny) niż wyszukany/e sos/y.
> Kocham potrawy z makaronem i zawsze wolałbym
> choćby prostszy/uboższy sos ale z ręcznie robionym
> makaronem niż wyszukany/pracochłonny/różnorodny
> ze sklepowym (nawet włoskim X-jajecznym).
> Makarony robię zawsze sam
Podziwiam, ale mnie się nie chce.
> , ale ja tam wariat jestem
> i truskawki cukrem... :)
Ja też.
Ewa
|