Data: 2006-04-09 07:30:35
Temat: Re: Zaczatek z zakwasu (do Izoldy ;-)
Od: "Marek" <m...@...tkb.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Izolda" <izolda_80@USUŃ_TOpoczta.onet.pl> napisał w wiadomości
news:e19682$i60$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "Marek" <m...@...tkb.pl> napisał w wiadomości
> news:e17n11$j44$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> Po drugim karmieniu zaczątek jeszcze podbuzował ale teraz już zaczyna się
>> > uspokajać. Jest cały w bąbelkach. I pachnie cudnie. Jak kiedyś u
>> babci...
>
> No i co wyszło z pieczenia :)
Wyszedł trochę za suchy (jakby gliniasty). Ale bez zakalca. Jest sprężysty.
Wyrabialem az ciasto bedzie odstawać od ręki. Czy dodałem za dużo mąki?
MP
|