Data: 2000-03-03 05:50:12
Temat: Re: Zrazy zawijane
Od: w...@t...com.pl (Wladyslaw)
Pokaż wszystkie nagłówki
Asiunia <j...@p...gda.pl> wrote:
> Użytkownik Wladyslaw <w...@t...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisa":20000302072123153053@[192.168.0.11]...
> >
> > Poledwica za dobra chyby na zrazy -- po co bic mieso, ktore i bez bicia
> Moim zdaniem, poledwica(choc droga) jest najlepsza, mieciutka, zrazy szybko
> dochodza. Na zrazowce kilka razy sie nacielam, niby na 1 rzut oka, z mlodej
> krowki, okazywala sie zylasta, i gotowala ok. 2 godzin.
Zrazy sie raczej dusi niz gotuje, a ok, 2 godz. to tyl wlasnie ile
trzeba.
Wladyslaw
|