| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl! atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "piotr'ek" <p...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: bekon ? jak sie robi Date: Sun, 10 Sep 2006 10:43:19 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 9 Message-ID: <ee0j82$os4$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <1...@p...googlegroups.com> <1...@p...googlegroups.com> NNTP-Posting-Host: btm215.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: quoted-printable X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1157877827 25476 83.29.158.215 (10 Sep 2006 08:43:47 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 10 Sep 2006 08:43:47 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2962 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:277610 Ukryj nagłówki > Smażysz plasterki bekonu pod koniec smażenia wybijasz dowolną | |
Zobacz także