Data: 2006-09-10 12:37:25
Temat: Re: bekon ? jak sie robi
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 10 Sep 2006 10:50:54 +0200, Tatiana <y...@g...pl>
wrote:
>Dnia Sun, 10 Sep 2006 10:43:19 +0200, Waćpanna lub waćpan piotr'ek, w
>wiadomości <news:ee0j82$os4$1@atlantis.news.tpi.pl> zawarł, co następuje:
>
>> jajecznica na boczku/bekonie. Pyszna i ZDROWA!!! wbrew temu, co "oni" gadają.
>
>Ta. Jasne. Oni.
Ktorzy oni? My? No to rzeczywiscie...najzdrowszy jest smalec,
prawda? I ma byc grubo. I do wszystkiego, robisz wywar na
skrzydelkach kurzych, na tym zupe, i zeby nie byla zbyt postna to
siup! Lyzke smalcu...od razu czlowiekowi lepiej i zdrowiej
:PPPP
Pierz, na niedzielnych wystepach
za malo ciekawych rzeczy tu ostatnio........
K.T. - starannie opakowana
|