Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia (jakie) techniki zagęszczania sosów Re: (jakie) techniki zagęszczania sosów

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: (jakie) techniki zagęszczania sosów

« poprzedni post następny post »
Data: 2006-06-09 10:48:58
Temat: Re: (jakie) techniki zagęszczania sosów
Od: "yapann" <y...@o...pe.el>
Pokaż wszystkie nagłówki

Użytkownik "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:e6bg6b$o65$1@news.onet.pl...

> Jaka lipa?? Zagęszcza aż miło.
i weź takie coś podgrzej, jak trzeba podać trochę poźniej, albo utrzymaj
w temeperaturze - nie, dziękuję, dla mnie to jest po prostu
nieestetyczne albo nie umiem by było inaczej :/
Jedynym wyjątkiem jest beszamelek :)


> Ze staropolskich pomysłów proponuję pokruszonego piernika. Rewelacja.
brzmi fantastycznie!! a do jakich sosów zgrywa się to smakowo?


> Sosy typu holenderskiego to zółtko ubijane na parze. Ani kawąłka mąki
> nie ma, ale sporo roboty.
trzeba więc będzie uznać wyższość celu :)


dzięki.

--
ya


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
09.06 Dominik Jan Domin
09.06 Iwona_s
09.06 Panslavista
09.06 Sławek SWP
09.06 yapann
10.06 m.
10.06 Małgorzatka+
11.06 Sławek SWP
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6