« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe ed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "yapann" <y...@o...pe.el> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: (jakie) techniki zagęszczania sosów Date: Fri, 9 Jun 2006 12:48:58 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 25 Message-ID: <e6bjq2$o4f$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <e69v69$hjf$1@nemesis.news.tpi.pl> <e6bg6b$o65$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: azw90.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1149850242 24719 83.18.152.90 (9 Jun 2006 10:50:42 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 9 Jun 2006 10:50:42 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2869 X-RFC2646: Format=Flowed; Response X-Antivirus: avast! (VPS 0623-2, 2006-06-08), Outbound message X-Antivirus-Status: Clean Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:270596 Ukryj nagłówki Użytkownik "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> napisał w |
Zobacz także