« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!news.internetia.pl!ne wsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Konrad Kosmowski <k...@k...net> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: kruchosc miesa gulaszowego - od czego zalezy Date: Fri, 2 Nov 2007 17:37:05 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 14 Message-ID: <h...@k...net> References: <fgfdar$eb8$1@nemesis.news.tpi.pl> <fgfj9g$p91$2@atlantis.news.tpi.pl> <w...@n...gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: dkc180.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1194021519 28702 83.24.6.180 (2 Nov 2007 16:38:39 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 2 Nov 2007 16:38:39 +0000 (UTC) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:304911 Ukryj nagłówki ** Wladyslaw Los <w...@o...pl> wrote: |
Zobacz także