Data: 2007-11-02 16:40:08
Temat: Re: kruchosc miesa gulaszowego - od czego zalezy
Od: Ikselka <i...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wladyslaw Los pisze:
> In article <fgfj9g$p91$2@atlantis.news.tpi.pl>,
> Ikselka <i...@p...onet.pl> wrote:
>
>> iko pisze:
>>> Witam
>>> Jak sprawic by mieso gulaszowe bylo bardziej kruche,
>>> mniej niktowate, jakos w restauracjach sie to kucharzom udaje a mi nie ,
>>> podpowiedzcie prosze od czego to zalezy ?
>>>
>>> Dzieki piekne
>>>
>>>
>>>
>> Wymieszać z przyprawami, wódką (ok. 100 ml) i solą lub sosem sojowym -
>> potrzymać w tym godzinę przed duszeniem.
>> Chiński sposób.
>
> Od kiedy to Chińczycy są ekspertami od gulaszu?
>
> Władysław
>
Nie od gulaszu, Władysławie, ale od miękkiego mięsa :-)
--
XL wiosenna
|