Data: 2002-06-26 22:48:31
Temat: Re: kucharz a noz kucharza
Od: "Mewuss" <m...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
noz musi byc duzy i ciezki najlepiej wykuty z jak najtwardszej stali jesli
do warzyw to tylko taki o ostrzu wystajacym na przynajmniej trzy i pol
centymetra ponizej uchwytu zeby nie obijac palcow o deche :-)
Użytkownik "patudu" <p...@o...poczta.pl> napisał w wiadomości
news:afdah6$it9$1@news2.ipartners.pl...
> Szukam kontaktu z profesjonalnym kucharzem, a nie wiem gdzie takiego
znaleźć. Idealny
> byłby taki, który kroi dużo i profesjonalnie.... A gdyby jeszcze był z
Warszawy....
> Jestem projektantką. Dostałam zamówienie na projekt noża.
> Chciałabym zacząć od konsultacji z kimś, kto kroi i częściej i skuteczniej
i bardziej
> profesjonalnie niż ja.
> Chciałabym pozbierać sobie najpierw te wszystkie "noże marzeń" zanim
zabiorę się do pracy.
> Chciałabym, żeby to był dobry nóż.
> Pomożecie?
> Pozdrawiam,
> patudu.
>
>
>
|